Mosoda árak

Az Ocean Tisztítószalonok már 2002 óta végeznek minőségi ruhatisztítást, szinte változatlan mosoda árak mellett. Legújabb szalonunk ősszel nyílt Budapest belvárosában, a Lechner Ödön fasorban várja szeretettel cégek és magánszemélyek rendeléseit, ruhatisztítás, vegytisztítás, szőnyegtisztítás és lakástextíliák tisztításában állunk rendelkezésükre. Képzett és tapasztalt szakembereink, a legmodernebb technológia szerint működő gépeink, prémium kategóriás mosószereink és vegyszereink garantálják a profi ruhatisztítást, a beadott kelme anyagának megfelelően. Másképp bánunk egy öltönnyel, esküvői ruhával, inggel vagy speciális anyagból készült ruhával a tisztítás során. Nincs az a szennyeződés vagy folt, melyet ne távolítanánk el, a ruhatisztításon túl vegytisztítást és bérmosást is vállalunk tisztítószalonunkban. Ügyfeleink kérdéseikkel, észrevételeikkel bátran fordulhatnak hozzánk telefonon a nyitva tartási időben (hétköznapokon és szombaton), e-mailben és a honlapon található kapcsolati űrlap kitöltésével pedig bármikor. Facebook oldalunkat követve illetve hírlevelünkre feliratkozva elsőként értesülhetnek a mosoda árak alakulásáról, illetve minden ruhatisztítással és vegytisztítással kapcsolatos hírünkről és aktuális akcióinkról.

mosoda árak Budapesten

Mosoda árak Budapesten

A tisztítószalonunk honlapján található mosoda árak kalkulátor segítségével előre kiszámolhatja, mennyibe kerül a ruhatisztítás vagy vasalás, amit igénybe szeretne nálunk venni. A kategóriák (női vagy férfi ruházat, konyha, hálószoba, fürdőszoba, lakástextília, sport, szabadidő, bőr, vasalás, szőnyegtisztítás, extra) szerinti csoportosítással könnyen megtalálja az Ön által tisztíttatni kívánt ruhadarabot. A kategóriákon belül ki lehet választani a ruhatisztításra szánt konkrét darabokat, melyek mellett szerepel az áruk is. A kalkulátor segítségével ki lehet számolni a ruhadarabokhoz tett darabszámmal a várható költségeket. A felsorolásban minden lehetőség szerepel, a motorosruhától kezdve a plüssállatokon át a síruháig. Amennyiben céget vagy irodát képvisel, elszállítással és házhozszállítással vádoljuk a dolgozók munkához szükséges ruhatisztítását egyedi megállapodás alapján, ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat!

szuper mosoda árak

Az árkalkulátor mellett nagy segítség lehet a honlapunkon található házi praktikák fül, ahol az otthoni ruhatisztításhoz adunk tippeket, elsősorban a különböző folteltávolításban szeretnénk segítségükre lenni. Hiszen nem minden szennyeződése eltávolításához van szükség szakemberre vagy speciális szerekre, gyakran a háztartásban megtalálható só, citromlé segítségünkre lehet a ruhatisztításban. Mielőtt kétségbeesne gyermeke nadrágját látva, amit befogott a fű a kinti játék során, kattintson honlapunkra, ahol megtudhatja, hogy nagy segítségére lehet a probléma megoldásában az aludttej vagy a citromlé. Ha már megszáradt a folt, akkor a drogériákban kapható szalmiákszesz és hidrogénperoxid jelenti a megoldást ruhatisztítási problémájára. Emellett a hasznos tipp mellett választ kaphat arra, hogyan álljon neki a ruhatisztításnak, ha kávé-, csokoládé-, rúzs- vagy borfolttal van dolga; mi a teendő, amikor tintás lett az inge, hogyan kell megtisztítani a ruhák nyakát vagy ruhát fehéríteni. Sokszor reménytelen esetként tekintünk a ruhára, amibe rágógumi ragadt, holott semmi másra nincs szükségünk ebben az esetben a ruhatisztításnál, mint egy száraz zsebkendőre és vasalóra. Hasonlóan ellenségünk a zsírfolt is, amitől könnyen megszabadulhatunk, ha mosogatószert teszünk rá. Ebben az esetben ügyeljünk arra, hogy színtelen szert használjunk, különben befogja a ruhát!